Welkom op de groepspagina van groep 6

Als u op onderstaande pictogrammen klikt, kunt u de brieven en de roosters bekijken.

Groepsbrief

Rooster
spreekbeurt

Kalender huiswerk

Fietsrooster gym 5/6

Fietsrooster gym 6/7

Schoonmaak
rooster
Weekbeurt

Actueel:

Fietsrooster groep 6/7 WS-middag (08-11-2017)
Het fietsrooster voor groep 6/7 heeft een update gehad. Gelukkig hebben meerdere ouders zich opgegeven, waardoor al een eind onderweg zijn qua invulling. Wie helpt ons met het invullen van de laatste gaten in het rooster? Wanneer u klikt op het bovenstaande pictogram komt u bij het rooster.

Brief beeldbegeleiding (13-10-2017)
Op donderdag 12 oktober was de afsluitende les van Rots & Water. Na de herfstvakantie starten wij met beeldbegeleiding in groep 6 om de groepsprocessen inzichtelijk te maken. Wanneer u hier klikt komt u bij de informatiebrief.

Uitnodiging terugkomavond (13-10-2017)
Op donderdagavond 26 oktober wordt er een terugkomavond voor de ouders van groep 6 georganiseerd. Wanneer u hier klikt komt u bij de uitnodiging.

Brief bezoek aan Tivoli Vredenburg (13-10-2017)
Op maandag 30 oktober bezoeken wij de muziekvoorstelling 'Expeditie Lodewijk' in Tivoli Vredenburg in Utrecht.
Centraal in de voorstelling staat de componist Beethoven. Wij zijn nog opzoek naar hulpouders die  ons met de auto kunnen wegbrengen en/of ophalen. Wanneer u hier klikt komt u bij de informatiebrief.

Foto's afsluiting Rots & Water (13-10-2017)
Gisteren was de afsluitende les van Rots & Water. Klik hier voor de foto's.

Foto's Stedelijk Museum (09-10-2017)
Vandaag zijn wij met de Museumpleinbus naar het Stedelijk Museum in Amsterdam geweest. We hebben hier een rondleiding door het museum gekregen en geleerd en over "De Stijl". We sloten het museumbezoek af met het maken van onze eigen compositie. Wanneer u hier klikt komt u bij het fotoalbum.

Rots & water (04-10-2017)
Volgende week staan er nog twee activiteiten gepland m.b.t. het traject Rots & Water. In deze informatiebrief leest u over de afsluitende les met het doorslaan van het plankje.

Excursie Stedelijk Museum (04-10-2017)
Maandag 9 oktober gaan de leerlingen van groep 6 op excursie naar het Stedelijk Museum in Amsterdam. Wanneer u hier klikt komt u bij de brief met alle informatie.

Fietsrooster groep 5/6 en 6/7 (04-10-2017)
Het fietsrooster voor groep 5/6 is inmiddels rond. U kunt het vinden via deze link en via bovenstaand pictogram. U ontvangt spoedig bericht over het fietsrooster van groep 6/7. Alle fietsouders alvast hartelijk bedankt.

Schoonmaakadoptieplan (10-09-2017)
Er is nog één onderdeel/taak vrij. De twee andere onderdelen/taken zijn reeds ingevuld. Klik op het bovenstaande pictogram 'schoonmaakrooster' voor meer informatie.

Informatie gym en WS-middag(24-08-2017)

Rooster spreekbeurten en weekbeurt (16-08-2017)

Wanneer u klikt op het pictogram 'rooster spreekbeurten en/of weekbeurt' komt u bij de jaaroverzichten.