Samen onderwijs passend maken
Wilhelminaschool
Amerongen
Snel naar: School Kinderen Ouders
Groep 8

Welkom op de groepspagina van groep 8.

Als u op onderstaande pictogrammen klikt kunt u de brieven of roosters bekijken.

 

Groepsbrief
 
Rooster spreekbeurt

Kalender
huiswerk

 
Fietsrooster gym
Schoonmaak
rooster

Actueel:

Dagje Amsterdam
Op dinsdag 20 maart gaan de kinderen van groep 8 een dagje naar Amsterdam. Wanneer u op deze link klikt, kunt u zich opgeven als hulpouder. In deze brief leest u alle belangrijke informatie voor deze dag. 

Adviesgesprekken
Op woensdag 13 december en donderdag 14 december zijn de adviesgesprekken voor de kinderen van groep 8. In de Prik op van december heeft u hier meer over kunnen lezen. Ook staat in de Prik op de link naar het rooster.
(zie website - actueel - Prik op)

Overzicht aanmelding open lesdagen 
In deze brief leest u voor welke open lesdag uw kind zich heeft aangemeld. Ook leest u of u uw kind zelf moet aanmelden of dat dit via school gaat. Belangrijk dus om de brief goed door te lezen. 

Voorlichtingsavond VO voor ouders en leerlingen groep 8 
Maandag 27 november is er een informatieavond over het voortgezet onderwijs en de Eindtoets. Klik hier voor de uitnodiging.

Ouderinloop vrijdag 17 november 
U komt toch ook? Op vrijdagmorgen 17 november bent u van 08.15 uur tot 09.15 uur welkom in groep 8. Uw kind vertelt en laat zien aan welke doelen hij/zij de afgelopen periode gewerkt heeft. Tot vrijdag!

Bezoek aan Vakcollege Maarsbergen 
Donderdag 16 november vertrekken wij met groep 8 om 08.15 uur vanaf school naar Maarsbergen. De kinderen brengen een bezoek aan het Vakcollege Maarsbergen. 

Uitnodiging voor ouders - voorlichtingsavond VO regio Utrecht
Wanneer u hier klikt, vindt u de uitnodiging voor een voorlichtingsavond voor ouders. Deze voorlichting is op vier avonden. De inhoud is hetzelfde, maar de locatie is elke keer anders. U kunt dus kiezen welke avond voor u het beste uitkomt. 

Schema open(les)dagen VO 

De eerste open dagen zijn al gepland in oktober! Wanneer u hier klikt, vindt u een overzicht met begeleidende brief over de open(les)dagen van scholen in de regio. Uw kind ontvangt morgen een papieren versie. Handig om thuis op te hangen!

Bezoek aan Revius Lyceum Doorn 
Maandag 13 november brengen wij met de hele klas een bezoek aan het Revius Lyceum in Doorn. De kinderen moeten op de fiets komen. We vertrekken rond 12.30 uur vanaf school en zijn rond 16.15 uur weer terug.

Excursie Van Gogh Museum Amsterdam maandag 9 oktober 
Zoals u in de Prik-Op heeft kunnen lezen, gaan de kinderen van groep 8 aanstaande maandag naar het Van Gogh Museum. In deze brief leest u belangrijke informatie over deze dag.

Schoonmaakrooster 
Wanneer u op het bovenstaande pictogram klikt, vindt u het rooster voor komend schooljaar.

Rooster spreekbeurt
Wanneer u boven op het pictogram rooster spreekbeurt klikt, vindt u het rooster voor komend schooljaar.

Fietsrooster gym WS-middag 7/8 
Wanneer u boven op het pictogram fietsrooster  gym klikt, vindt u het fietsrooster voor komend schooljaar.

Informatie gym en WS-middag
Klik hier voor informatie over bewegingsonderwijs en het bibliotheekbezoek. Tevens kunt u zich hier opgeven als fietsouder.
Klik hier voor de indeling van de WS-middag.

Start nieuw schooljaar 
Het is handig om de website in de gaten te houden voor actuele berichten. Binnenkort vindt u hier ook de groepsbrief en roosters.