Welkom op de groepspagina van groep 7.

Als u op onderstaande pictogrammen klikt kunt u de brieven of roosters bekijken.

Groepsinformatiebrief
Rooster spreekbeurt

Kalender huiswerk

Schoonmaakrooster

Fietsrooster
groep 6/7

Fietsrooster
groep 7/8
Weekbeurt

Actueel:

Fietsrooster groep 6/7 WS-middag (08-11-2017)
Het fietsrooster voor groep 6/7 heeft een update gehad. Gelukkig hebben meerdere ouders zich opgegeven, waardoor al een eind onderweg zijn qua invulling. Wie helpt ons met het invullen van de laatste gaten in het rooster? Wanneer u klikt op het bovenstaande pictogram komt u bij het rooster.

Excursie Van Gogh Museum Amsterdam maandag 9 oktober (6 oktober 2017)
Zoals u in de Prik-Op heeft kunnen lezen, gaan de kinderen van groep 7 aanstaande maandag naar het Van Gogh Museum. In deze brief leest u belangrijke informatie over deze dag.

Rooster gym WS-middag 7/8 (07-09-2017)
Wanneer u op het pictogram van het fietsrooster klikt, vindt u het fietsrooster voor groep 7/8.

Informatie gym en WS-middag(24-08-2017)

Start nieuw schooljaar (18-08-2017)
Het is handig om de website in de gaten te houden voor actuele berichten. Binnenkort vindt u hier ook de groepsbrief en roosters.